Våre tjenester

Elsjekk

Trenger ditt elektriske anlegg feilsøking eller service? Vi kommer gjerne og utfører en elsjekk hos deg. Under en elsjekk avdekker vi eventuelle feil og mangler i ditt elektriske anlegg.

Varmekabler, varmefolie og varmematter

Vi legger varmekabler i gulv.

Oppgradering av sikringsskap

Har du et slitent og gammelt sikringsskap som fortjener å pensjonere seg? Sikringsskapet er husets elektriske hjerte, og bør være i god stand for å yte optimalt. Vi oppgraderer gjerne ditt sikringsskap for deg.

Belysning

Vi monterer både innendørs og utendørs belysning. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører som Fagerhult, CTM, SG og Ipas for å kunne tilby moderne løsninger innen belysning for våre kunder.

Datanettverk

Vi kan bistå med installasjon av enkle eller mer kompliserte datanettverk i din bolig.

Snøsmelteanlegg

Et snøsmelteanlegg benyttes på arealer som ønskes is- og snøfrie i vinterhalvåret. Dette kan for eksempel være innkjøring til garasje, lekeplass utenfor huset eller lignende. Vi leverer og monterer effektive snøsmelteanlegg til ulike formål.

Nyinstallasjon

Vi utfører nyinstallasjon av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg.

Rehabilitering

Skal du pusse opp hjemme? TT Elektro AS utfører rehabilitering av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg.

Elbillader

Vi tilbyr energieffektive elbilladere for enkel og rask lading av elbil.

Belysning idrettsanlegg

Driver du en fotballbane, en friidrettsstadion eller et annet idrettsanlegg? Vii leverer kostnadseffektive løsninger innen anleggsbelysning.

Smarthus

Kunne du tenke deg å plukke opp mobilen for å se strømforbruket i huset, følge med sikkerhetskameraet i sanntid, eller dobbeltsjekke at komfyren er slått av?

Smarthus er et trådløst styringssystem som integreres i husets elektriske anlegg, og gir smartere funksjoner, større sikkerhet og økt komfort. Vi leverer smarthusanlegget xComfort og styringssystemet Sensio for boliger og mindre næringsbygg.

Ta kontakt