NY-INSTALLASJON

Ny-installasjon

 

Elektrikerens tips til deg som skal bygge nytt:
 
Når man bygger nytt eller totalrenoverer enkeltrom bør man involvere en elektriker tidlig i prosessen.

 

På den måten får du muligheten til å kartlegge behov og ønsker, prisklasse og hva som skal til for å få løsningene du ønsker.

Vi hos TT Elektro AS tilbyr alt innenfor ny – installasjon, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat eller ønske om befaring.

Avgjørelsene du kan ta tidlig

Farge på stikkontakter: hvilke farger er planlagt for veggene i huset?
Plassering av stikkontakter: Hvor skal senga stå, hvor har du TV-en din, hvor plasserer du mikrobølgeovnen og hvor skal du lade telefonen?


Gulvvarme: bør du legge varmekabler eller varmefolie flere steder enn på badet? Hvor skal sikringsskapet plasseres? Mer info varmekabler her.

 

Varmepumpe? Bærekraftige energiløsninger, investering ved nybygg eller totalrenovering burde vurderes. Varmepumpen sørger for at garasjen er forsynt med den varmen som er nødvendig for vinteren. Det krever en større engangskostnad men effekten og gevinsten er stor over tid. I tillegg er det et miljøbevisst valg som blir viktigere og viktigere i fremtiden.
 
Solcelle? Montert solcellepaneler på taket til garasjen. Dette vil være nok til å dekke strømbehovet til begge biler og varmepumpen. Mer info om solcellepanel her

 

Smarthusløsning? Med trådløst anlegg styrer du lys, varme, adgang, alarm, garasjeport og utstyret på kjøkkenet fra mobilen. Spør oss om veiledning. Mer om smarthus her

 

Send e-post eller ring oss