SMARTHUS

Smarthus

Innenfor de fire veggene du kaller hjem finnes det et hav av elektriske muligheter.

 

Smarthus er et trådløst styringssystem som integreres i husets elektriske anlegg, og gir smartere funksjoner, større sikkerhet og økt komfort. Innføring og opplæring gis.

- Vi leverer smarthusanlegget xComfort og styringssystemet Sensio for boliger og mindre næringsbygg.

Vi i TT Elektro har bred kompetanse for å kunne gi deg enten ett komplett Smarthus system – eller delvis system som er tilpasset dine ønsker. 

 

Vi kommer gjerne på en befaring og gir deg ett uforpliktende tilbud på montering og installasjon av Smarthus system. 

Kontaktinfo direkte til oss 

Styr hele huset fra mobilen med xComfort Bridge.

Du kan du styre hele smarthjemmet ditt fra mobilen eller nettbrettet. xComfort Bridge fra Eaton er en brukervennlig og trådløs styringsenhet som er spesielt utviklet for å gjøre det enkelt å komme i gang med smarthus.

Les mer om xComfort på elfag - TT elektro AS er medlem

Styr Boligen din med trådløse brytere. 

Kom i gang med smart varme- og lysstyring med xComfort Bridge. Pakken inkluderer sentralenhet og styring av inntil én lysgruppe og varme i valgfritt rom. Enkelt å utvide med brytere, vannalarm og sikkerhetsfunksjoner i ettertid.

Les mer om trådløse brytere - vi er elfag medlem

Flere smarte el-løsningene til din bolig. 

Nordmenn er på verdenstoppen når det kommer til oppussing. Vi er også blant de første til å ta i bruk ny teknologi. For stadig flere blir summen av dette et såkalt smarthus, en bolig som er koblet til internett og styres fra mobilen. Med eksempelvis ELKO Smart Home får du en full oppgradering av husets el-funksjoner.

 

Siden det finnes flere muligheter, kontakt oss direkte så kan du sammen med en av våre elektrikere finne ut hva som passer best til ditt behov. 

Smarthuset «alle» har råd til

Smarte hjem / smarthus har blitt veldig populært seneste årene, men oppleves av mange som både eksklusivt og kostbart. Det trenger derimot ikke å bli så kostbart som du kanskje tror. 

 

Smarthus bit for bit


Hvis du ikke har lyst til å gjøre hele huset «smart» med én gang, kan du begynne i det små. Lys eller varme er naturlig å starte med – enten for hele huset eller utvalgte rom. Senere kan du bygge på og utvide systemet etter hvert.

 

Hør med oss i TT Elektro om smarthus løsninger som passer deg, hva vil du starte med som en start - kontakt oss her 

Du kan lese mer om smarthus "alle" har råd til via Elfag siden - les her