SOLCELLER PÅ TAKET 

 

- en investering for fremtiden

 

 

Å installere solcelleanlegg på hustaket kan for mange virke fjernt og overambisiøst. Samtidig vil det trolig lønne seg over tid.

Sjekk om solceller kan passe for deg og din bolig!

 

Strømproduksjon fra solceller kan foregå på ulike måter.

Noen bruker egne batterier for å spare på strømmen man produserer, i den grad man produserer mer enn man bruker. En annen måte å gjøre det på, er å være en såkalt plusskunde – som vil si at du selger strømmen til strømnettet. Når du selv trenger mer strøm enn du har produsert, kjøper du strøm tilbake.

På den måten benyttes nettet som en form for batteri.

Våre elektrikere har både paneler og sertifiserte installatører, slik at du trygt kan kontakte oss som din lokale elektriker for hjelp.

Kontaktinfo

Stadig flere nordmenn får øynene opp for gratis, miljøvennlig energi.

Tallene viser nemlig at man kan bytte ut mellom 20-25% av strømmen man kjøper med den man produserer selv.

Dette kan bety store besparelser for norske husholdninger.

Få støtte til solceller

Vi opplever økende pågang fra kunder som ønsker å installere solcellepanel. I tillegg til at det er miljøvennlig og økonomisk fornuftig, kan man også søke om støtte fra Enova. 

 

Støtte til selve installasjonen av anlegget på 7 500 kroner. Resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har.

Du får 2 000 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Det betyr at de største anleggene kan få inntil 47 500 kroner totalt. Husstander opptil 28 750 kroner i støtte for å produserer sin egen strøm. Denne støtten kan dessuten kombineres med andre støtteordninger, som varmestyringssystem og gjenvinning av gråvann. 

 

Kontakt oss i TT Elektro AS for uforpliktende tilbud på solcellepanel. Våre elektrikere kan svare deg på spørsmål rundt installering av solcellepanel.
Nordiske forhold er ideelle for solceller!

 

Sintef har testet solcellenes effekt under nordiske forhold, og det viser seg at kulden vår har en positiv innvirkning. Reflekterende snø er også med på å øke effekten. 

 

Man skulle tro at vår geografiske plassering ville ha stått i veien for solinnstråling, men slik er det ikke. Solforholdene på sør- og østlandet er naturligvis spesielt godt egnet, og sammenlignes med Tyskland.

 

Kontakt oss gjerne

Dekker mye av et normalt strømbehov

– Kunder ser på solcellepanel som en investering for verdiøkning og videresalg av bolig. Vi ser også at en del velger solenergi kun på bakgrunn av miljøgevinsten

Mer info på elfag - TT elektro er elfag medlem Eller kontakt oss direkte